1. Einde tweede helft

Afgelopen! Vitesse heerste vanavond in eigen huis en plaatst zich door een 3-1 zege op FC Groningen voor de finale van de play-offs om een Europees ticket. In de finale moeten de Arnhemmers zien af te rekenen met FC Utrecht.

2. 3-1 GOAL van Kaj Sierhuis!

Met nog tien minuten te gaan brengt Sierhuis Groningen helemaal terug in deze halve finale! Nog één treffer hebben de bezoekers nodig.

3. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Kan Groningen zich oprichten in de tweede helft, of speelt Vitesse het zakelijk uit?

4. Einde eerste helft

Rust in Arnhem, waar Vitesse vanaf het startsignaal bijna non-stop gedomineerd heeft. Het staat 3-0, wat betekent dat Groningen in de tweede helft minimaal twee keer moet scoren.

5. 3-0 GOAL van Tim Matavz!

De thuisploeg dendert werkelijk waar over Groningen heen. Matavz kopt zijn tweede binnen uit een corner van Ødegaard, de man van de wedstrijd tot nu toe. De bezoekers hebben inmiddels al twee goals nodig om nog door te gaan.