1. Einde tweede helft

Afgelopen! Ondanks drie héél grote kansen krijgt Feyenoord de bal er niet meer in. Het blijft daardoor 1-1 in de Kuip bij Feyenoord - FC Twente.

2. Tweede helft afgetrapt

We gaan weer beginnen in Rotterdam! Lukt het Feyenoord nog om te winnen van FC Twente? Of keren de bezoekers met drie punten terug naar Enschede? Vooralsnog is het 1-1.

3. Einde eerste helft

Rust in de Kuip! Vaclav Cerny opende razendsnel de score voor FC Twente, waarna Feyenoord twee penalty's kreeg. Een daarvan werd benut door Steven Berghuis en de stand is dan ook 1-1 bij Feyenoord - FC Twente.

4. 1-1 GOAL (Penalty) van Steven Berghuis!

Wat een krankzinnige paar minuten. Lutsharel Geertruida wordt neergehaald door Jayden Oosterwolde en de bal gaat op de stip. In eerste instantie mist Steven Berghuis die penalty, want Joël Drommel heeft een fraaie redding in petto.

In de rebound wordt Berghuis echter neergehaald door Julio Pleguezuelo en de bal gaat wéér op de stip. Dit keer is het wel raak voor Berghuis, die de bal keihard in de andere hoek ramt. Drommel dit keer kansloos en Feyenoord staat weer naast FC Twente: 1-1.

5. 0-1 GOAL van Václav Cerný!

Wat een start van FC Twente! Het is Vaclav Cerny die Feyenoord razendsnel op achterstand zet. De Tsjech plaatst de bal precies in de hoek en zet de bezoekers op een 0-1 voorsprong in de Kuip.