1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

FC Barcelona is met een 4-0 voorsprong begonnen aan de tweede helft tegen Villarreal. Kan het team van Ronald Koeman het goede en dynamische spel in de tweede helft doorzetten?

Buiten het stadion klinkt in ieder geval veel vuurwerk.

3. Einde eerste helft

Een droomstart voor Ronald Koeman. 4-0 voor bij rust! Wat zal hij in de rust tegen zijn spelers gaan zeggen?

4. 4-0 FC Barcelona! Eigen goal van Pau Torres!

Villarreal helpt FC Barcelona ook nog een handje mee. Villarreal-verdediger Pau Torres maakt kort voor rust een eigen goal en zorgt daarmee voor de 4-0.

5. 3-0 FC Barcelona! Goal van Lionel Messi!

Na twee goals van Ansu Fati versiert het zeventienjarige talent nu een makkelijk gegeven strafschop, die door Lionel Messi wordt benut: 3-0 na 34 minuten. Messi schoot zijn penalty zeker niet goed in, maar Villarreal-keeper Sergio Asenjo krijgt zijn handen niet goed achter de bal.