1. Einde tweede helft

Het blijft bij 5-1 op deze heerlijke voetbalavond. PSV was heer en meester tegen een bijzonder matig Galatasaray. De return van volgende week mag geen probleem opleveren. In de volgende ronde wacht dan de winnaar van het treffen tussen Celtic en FC Midtjylland.

2. 5-1 GOAL van Mario Götze!

Mario Götze wil de bal op doel koppen, maar raakt de bal op zijn schouder. Muslera slaagt er desondanks niet in de bal te stoppen. Via de hand van de doelman van de Turken is het 5-1.

3. 4-1 GOAL van Eran Zahavi!

Eran Zahavi is gewoon scherper dan de verdediging van Galatasaray, pikt de bal op en schuift zijn derde doelpunt van de avond binnen!

4. 3-1 GOAL van Mario Götze!

Götze werkt een prachtige kaats van Zahavi uitstekend af en brengt de marge weer op twee. De Duitser schiet de bal hoog in het doel en laat Muslera kansloos. PSV begint ook de tweede helft uitstekend.

5. Tweede helft afgetrapt

Geen wissels nog bij het begin van de tweede helft. Radamel Falcao liep zich warm aan de kant van Galatasaray, maar verschijnt nog niet binnen de lijnen.

De rust op de tribune is wel weer teruggekeerd en dus is er gewoon afgetrapt.