1. Tweede helft verlenging afgelopen

Drie afgekeurde goals in de verlenging in Yokohama, dus een strafschoppenserie moet gaan bepalen wie er doorgaat naar de halve finale tegen Canada. Wordt het Europees kampioen Oranje of wereldkampioen Verenigde Staten?

2. Start tweede helft verlenging

De tweede helft van de verlenging is in gang gebracht. Gaan we nog een vijfde goal zien in deze kwartfinale of wordt deze wedstrijd beslist in de strafschoppenserie?

3. Einde eerste helft verlenging

Een afgekeurde goal van Lieke Martens en een kopbal van Vivianne Miedema die werd gestopt door de Amerikaanse keepster, dus het blijft 2-2 in Yokohama. Nog een kwartier te gaan in de verlenging. Bij een gelijke stand gaan we penalty's nemen voor een plek in de halve finale tegen Canada, dat eerder vandaag Brazilië met 4-3 versloeg in de strafschoppenserie.

4. Start eerste verlenging

We zijn weer onderweg in Yokohama, waar dus nog minimaal een halfuur gespeeld gaat worden.

5. Einde tweede helft

Verlenging in Yokohama, waar het na 90 minuten 2-2 staat bij Nederland tegen de Verenigde Staten. Lieke Martens had de 3-2 op haar schoen, maar ze scoorde niet uit een strafschop.