1. Einde tweede helft

Wat een wedstrijd! Vijf heerlijke goals, maar Heracles wint uiteindelijk tegen de tien man van AZ.

2. 3-2 Heracles! Goal uit vrije trap van Rai Vloet!

Rai Vloet krult een vrije trap op prachtige wijze binnen en bezorgt Heracles zo toch nog de drie punten tegen AZ, dat voor de derde keer in vier duels gaat verliezen. Wat een sublieme goal van Vloet, die de bal van twintig meter prachtig in de bovenhoek krult.

3. 2-2 AZ! Goal van Tijjani Reijnders!

Tijjani Reijnders schiet in de 90ste minuut prachtig raak voor AZ in Almelo en voorkomt daarmee een derde nederlaag in vier duels. De 23-jarige middenvelder haalt van zo'n twintig meter hard uit en ziet zijn schot in het doel vliegen.

4. 2-1 Heracles! Goal van Delano Burgzorg!

Invaller Delano Burgzorg maakt in de 72ste minuut na een goede combinatie met spits Kaj Sierhuis de 2-1 voor Heracles tegen AZ, dat met tien man staat na de rode kaart voor Jordy Clasie. Burgzorg zet zelf de aanval op, speelt Sierhuis goed in, krijgt de bal in de loop mee terug en schiet vervolgens met links hard binnen. Hij laat daarna blijken niet blij te zijn met zijn rol als invaller.