1. 27/10/2021

FC Groningen - Helmond Sport 4-0

Het zit erop in Groningen, waar de ploeg van Danny Buijs met 4-0 wint van Helmond Sport. Romano Postema (2x), Daleho Irandust en Jรธrgen Strand Larsen maakten de goals.

2. 27/10/2021

Verlengingen zitten erop

Bij drie wedstrijden was er een verlenging.
    Barendrecht wint uiteindelijk met 2-3 bij ADO '20 in Heemskerk.

Harkemase Boys wint met 2-1 van DOVO door een goal van Arnoud Bentum in minuut 105.

Bij De Treffers - Rijnsburgse Boys (2-2) komt er een strafschoppenserie.

3. 27/10/2021

GVVV - Sparta 0-2

Sparta gaat door in de beker. GVVV stuntte de afgelopen jaren al vaak in de beker tegen profclubs, maar de club uit Veenendaal staat nu stijf onderaan in de Tweede Divisie en bleek niet sterk genoeg om Sparta echt in de problemen te brengen.

Vito van Crooij gooit de wedstrijd in de 88ste minuut in het slot, nadat Mario Engels in de 59ste minuut de 0-1 had gemaakt voor het team van Henk Fraser. Ook voor Sparta is dit een fijne opsteker.

4. 27/10/2021

Humor in Groningen

5. 27/10/2021

AFC - Heerenveen 1-2

Heerenveen leek uitgeschakeld te gaan worden door AFC, maar inmiddels staat het 1-2 op Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam. Henk Veerman maakte in de 76ste minuut de gelijkmaker en drie minuten later scoorde Filip Stevanoviฤ‡ voor de bezoekers uit Friesland, die goed weg lijken te gaan komen.