1. Club Brugge - RB Leipzig 0-5

RB Leipzig scoorde in de eerste helft vier keer, maar maakt er in de extra tijd ook nog een vijfde bij. Christopher Nkunku maakte de eerste goal van de avond en nu ook de laatste. Een pijnlijke avond voor Club Brugge.

2. Atlético Madrid - AC Milan 0-1

Daar is de voorsprong voor AC Milan! Junior Messias doet het! De 30-jarige spits die overkwam van Crotone maakt een enorm belangrijke goal voor Milan, dat mag blijven hopen op een plek in de achtste finales van de Champions League.

3. Debuut voor Solomon Bonnah

Solomon Bonnah maakt zijn debuut voor RB Leipzig, dat nog altijd op een 0-4 voorsprong staat in Brugge. De 18-jarige verdediger uit Amsterdam speelde van 2012 tot 2019 in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij op zijn zestiende besloot over te stappen naar Leipzig.

4. Sporting - Borussia Dortmund 3-0

Tien minuten voor tijd maakt Pedro Porro uit de rebound de 3-0 voor Sporting, nadat de strafschop van Pedro Gonçalves nog werd gestopt. Wat een pijnlijke avond voor Borussia Dortmund!

5. Rood voor Emre Can

Vorige keer al rood voor Mats Hummels tegen Ajax, nu voor Emre Can tegen Sporting. Het staat nog altijd 2-0 voor de thuisclub en voor Borussia Dortmund dreigt een treurige uitschakeling in Europa.