1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop! Ajax wint met 5-0 van Willem II en maakt geen fout aan kop in de eredivisie. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 5-0 Ajax! Doelpunt van Danilo!

De invaller scoort op aangeven van Devyne Rensch, ook invaller bij de thuisploeg. Het wordt toch nog een hoge score op deze manier.

3. GOAL! 4-0 Ajax! Doelpunt van Davy Klaassen!

De middenvelder kopt raak na een voorzet van Ryan Gravenberch. Na drie goals in acht minuten valt er weer eens een doelpunt in de Johan Cruijff Arena.

4. Tweede helft afgetrapt

De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Weet Willem II de schade te beperken tegen Ajax?

5. Einde eerste helft

Het is rust in de Johan Cruijff Arena! Ajax leidt halverwege met 3-0 tegen Willem II, dat totaal geen vuist kan maken. Het is voor de Tilburgers te hopen dat het geen afstraffing wordt in de tweede helft.