1. Einde tweede helft

Het zit erop in de Kuip, waar de toeschouwers een zeer spectaculaire tweede helft hebben gezien.

2. 2-2 Oranje! Goal van Denzel Dumfries!

Zo, dit gaat plots heel hard. Drie goals in vier minuten tijd! Eerst de 0-2 van Piotr Zielinski, maar daarna al heel snel de aansluitingstreffer en nu de gelijkmaker van Denzel Dumfries. De rechtsback van Oranje schiet met een beetje geluk raak, na voorbereidend werk van Nathan Aké, Memphis Depay en Steven Bergwijn.

3. 1-2 Oranje! Goal van Davy Klaassen!

Zo, dat is een heel snel antwoord! Davy Klaassen doet een minuutje na de goal van Piotr Zielinski direct iets terug namens Oranje.

4. 0-2 Polen! Goal van Piotr Zielinski!

Oranje komt kort na rust verder in de problemen in de derde Nations League-wedstrijd. Het is Piotr Zielinski die van dichtbij scoort, van buitenspel was geen sprake.

5. Tweede helft afgetrapt

Het Nederlands elftal is begonnen aan de tweede helft tegen Polen. Bondscoach Louis van Gaal ziet ondanks de 0-1 achterstand nog geen reden tot wisselen.