1. Einde tweede helft

Het zit erop in de Kuip, waar de toeschouwers een zeer spectaculaire tweede helft hebben gezien.

2. Zeven minuten extra tijd

Er komen liefst zeven extra minuten bij. Komt er na de gemiste penalty van Memphis dan toch nog een winnaar?

3. Memphis Depay mist penalty!

Oh, wat een misser! Memphis Depay schiet zijn strafschop in de 91ste minuut hard tegen de buitenkant van de paal. Het lijkt in 2-2 te gaan eindigen in de Kuip, want dit was de uitgelezen kans voor Oranje om na een 0-2 achterstand zelfs nog met 3-2 te gaan winnen. Of komt er toch nog een kans in de extra tijd?

4. Grote kans voor Memphis Depay

Poeh, dat had de 3-2 moeten zijn voor Oranje! Cody Gakpo legt de bal goed breed op Memphis Depay, maar de aanvoerder van Oranje raakt de bal niet helemaal goed en de Poolse keeper kan vrij eenvoudig redding brengen.