1. Einde tweede helft

Feyenoord laat net als Ajax en PSV punten liggen dit weekend. Het wordt 1-1 tegen NEC. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

Weet Feyenoord maximaal te profiteren van de misstappen van Ajax (gelijkspel) en PSV (nederlaag)? Dan moet de ploeg van trainer Arne Slot op bezoek bij NEC minimaal nog één keer scoren.

3. Einde eerste helft

Het is rust in Nijmegen. NEC en Feyenoord zoeken de kleedkamers op met een tussenstand van 1-1. Over een kwartier is de hervatting.

4. GOAL! 1-1 NEC! Doelpunt van Iván Márquez

Márquez tikt van dichtbij binnen na een assist van Oussama Tannane. Net op het moment dat Feyenoord even met tien man staat omdat Marcus Pedersen werd behandeld met bloed op zijn gezicht.

5. GOAL! 0-1 Feyenoord! Doelpunt van Quinten Timber!

Jasper Cillessen heeft geen antwoord op een poging van afstand van Timber. Halverwege de eerste helft komt Feyenoord op voorsprong tegen NEC.