1. Einde tweede helft

Afgelopen! En wat een tweede helft, die nog bijna heel mooi eindigt voor Ghana. Het mocht niet zo zijn, Portugal grijpt de leiding in poule H!

2. 3-2 GOAL van Osman Bukari!

Er is nog hoop! Ronaldo ziet vanaf de bank hoe Baba zichzelf met een slimmigheidje losrukt van zijn tegenstander en voorzet. Invaller Bukari kopt raak.

3. 3-1 GOAL van Rafael Leão!

En dan is het ook in één keer 3-1. De gelijkmaker was de wake-up call die Portugal nodig had. Fernandes legt de bal af op invaller Leão, die net geen buitenspel staat en de bal tegen de touwen schiet.

4. 2-1 GOAL van João Félix!

Na rust vallen de doelpunten ineens een stuk gemakkelijker. Ditmaal is het Félix die Ait-Zigi klopt. Met rechts tikt de spits van Atlético Madrid hem voorbij de keeper.

Voor Ghana helpt het nu niet dat het net zijn twee belangrijkste aanvallende krachten heeft gewisseld.

5. 1-1 GOAL van André Ayew!

Daar staan ze even niet op te letten achterin bij Portugal. Kudus eist een hoofdrol voor zich op in deze wedstrijd, want hij is degene die de assist geeft op Ayew. De aanvoerder en voormalig speler van onder meer Marseille, Swansea City en West Ham United tikt binnen.